top of page

Menu 2025

In de eerste maanden van 2025 zijn we beperkt open, maar voor deze avonden hebben we wél iets speciaals voor jullie.  

Hieronder meer info over de mogelijkheden

Vegetarisch
3 & 4 januari

Ons goede voornemen is te starten met een vegetarische menukaart in het eerste weekend van 2025!

We gaan jullie graag ook zonder vis en vlees, culinair laten genieten. Jenneke zal haar creativiteit de vrije loop laten gaan!

Verse groenten
Schermafbeelding 2024-11-24 om 17.28.01.png

Speckle Park Rund
31 januari & 1 februari

Dit weekend staat juist vlees centraal. Maar dan wel héél regionaal vlees: de Speckle Park runderen grazen bij de Bûterko in Oudemirdum en worden verwerkt door slager Gerrit Koopmans van keurslager ’t Plein uit Lemmer. Wat een feestje om hier mooie gerechten van te mogen maken voor jullie!

Spareribs
21 & 22 februari

Dit weekend steken we de smoker aan en bereiden we spareribs waar je je vingers bij af likt! Need I say more? 

Barbecue grills
Wijn proeven

Wijn & Spijs
15 maart

Na het succes van vorig jaar van de wijn&spijs avond, hebben we besloten dit gewoon nog een keer te doen. We zullen weer een verrassend 4-gangen menu bedenken. Natuurlijk vertellen we weer in geuren en kleuren over de bijpassende wijnen.

Groepen

Mochten jullie buiten de genoemde data met een groep van minimaal 12 personen een van deze opties willen eten, neem dan gerust contact met ons op.

Bel: 0514 602525

Email: eetcafe@fluessen.nl

external-file_edited.png
bottom of page